Oферта ID: 54

SUN & SEA HOTEL

Oферта ID: 54

SUN & SEA HOTEL

Хургада, Египет
Продължителност
8 дни / 7 нощувки
ЦЕНИ ОТ
2089лв.
Програма
Кайро - 15-ият по големина град в света, известен като "градът на 1000-та минарета", с население над 20 милиона души. Това е място, което съчетава модерност, автентичност и древност, изпълнено с разнообразни аромати и цветове. Първоначално, Кайро може да ви шокира културно, но не се плашете – неговата история, която се простира над 5000 години, го прави сложен и многопластов. Изберете внимателно какво да видите – известният Египетски музей е неизброден, но задължителен. Пирамидите в Гиза, едно от чудесата на света, са живо наследство на древен Египет, а Сфинксът стои невъзмутимо и посреща туристи от векове. Пазарът "Хан Ел Халили" е най-големият открит пазар в Африка, където пазарлъкът е част от удоволствието на уличния шопинг.

След като напуснете зашеметяващия Кайро, Хургада ще ви се стори като рай – идеално място за почивка и удоволствия. Градът е разположен между топлото Червено море и величествената Сахара. Не пропускайте нито едно от тези две природни чудеса. Къде другаде можете да се потопите под водата сред пъстри риби и корали или да направите равносметка на живота си от гърба на камила?

Хургада предлага лукс, модерни курорти, богата и разнообразна кухня и истинска нирвана на някой бял плаж под топлото египетско слънце.


Първи ден: София - Кайро

Среща на Летище София за директен чартърен полет до Кайро с авиокомпания BH Air. При пристигането в Кайро ще бъдете посрещнати от представител на ХолидейОБ. Включена в програмата е еднодневна екскурзия из Кайро. Ще разгледате Историческия музей, който притежава богатство от над 150 000 експонати от всички епохи на древноегипетската цивилизация. След това ще посетите Египетските пирамиди в Гиза – едно от най-впечатляващите чудеса на света, където ще се насладите на величествените гледки и ще видите внушителния Сфинкс. Обядът ще бъде осигурен под формата на сух пакет. След екскурзията следва трансфер и настаняване в хотел Pyramids Park Resort Cairo 4* (или подобен), където ще вечеряте. Нощувка в хотела.

Втори ден: Кайро - Хургада

След закуска, отпътуване с автобус до Хургада. Пристигайки, ще се настаните в избрания от вас хотел на база All Inclusive.

Трети - седми ден: Хургада

Свободно време за плаж и почивка, както и възможност за участие в допълнителни екскурзии на място.

Осми ден: Хургада - София

След закуска освобождаване на стаите и трансфер до Летище Хургада за директен чартърен полет до София.

За контакти и резервации
Свържете се с наш консултант 0700 70 722